Новини

ПИН Консулт ЕООД представя ново поколение конструкции за ФВЕЦ

ПИН КОНСУЛТ ООД предлага сигурни решения при избора на подходяща система за монтаж на конструкции за фотоволтаични панели и системи.

Нашата компания предлага системни решения за открити пространства и покривни конструкции, за една, две, или много редови модулни позиции. Конструкциите са подходящи за всички типове фундаменти. Това се отнася до набиването, земните анкери и монтажа на бетонови основи.

С PUK-Solarline ние осигуряваме монтаж на система, която е: опростена в своята конструкция, статично оптимизирана и евтина и лесна за поставяне.

Модулно-независимите системи са базирани на системно-специфичните променливи (местоположение, основа фундамент, модулни редове, размери и другги) и на калкулирането на системните данни.

Предлаганите от нас услуги включват планиране и проектиране, доставка и инсталация на структурите, както и окомплектоване на модулите. Ние ще проектираме и изготвим конкретна оферта за всяка фотоволтаична система в зависимост от индивидуалната насоченост на всеки проект.

Представяната от нас PUK-Solarline система е тествана и сертифицирана от TUV Германия.

Специално разработения софтуер за проектиране ни дава възможност да предложим най-подходящия тип конструкция за всяка фотоволтаична система.

За допълнителна информация, както и за изготвяне на конкретна оферта, моля, свържете се с нас!

Още

Стартира изпълнение на проект по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“

П И Н КОНСУЛТ EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-1.005-0283-C01 по проект „Разработване на прототип на Електромагнитен генератор на топлинна енергия”

П И Н КОНСУЛТ EООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-1.001-0398-C01 по проект „Внедряване на иновативен продукт „Дозираща помпа за течности и масла”

Наша цел е да поддържаме високо качество и коректен срок на изпълнението - интервю на сп. АГРОБИО ТЕХНИКА

 

Енергийната ефективност е от изключителна важност - интервю на сп. ЕНЕРГИЯ

 

ПИН КОНСУЛТ изгради 30 kW соларна система за собствени нужди във Варна

 

Селското стопанство има голям енергиен потенциал - интервю на сп. АГРОБИО ТЕХНИКА

 

Ново поколение конструкции за фотоволтаични електроцентрали

 

Фирма ПИН КОНСУЛТ с нова услуга